Ще останем ли без шоколад до 2050 г.?
Потреблението расте, а какаото се нуждае от специфични условия за производство
20:32 | 27.09.18 г. 2Снимка: Архив Ройтерс
-
Половината от позициите в спешните центрове у нас от години стоят незаети
-
Бизнес перспективите в Германия се подобряват за четвърти месец
-
Къщата от "Сам вкъщи" е отново на пазара - и вече струва над 5 млн. долара
-
Идва време за разделяне на паричната политика в САЩ и Европа
-
Столтенберг в София: Живеем в по-опасен свят – НАТО трябва да реагира на тази обстановка
-
Китай създаде фонд за 47 млрд. долара за производството на чипове
-
Имотната империя на Русия във Великобритания
-
Русия произвежда и тества иновативни оръжия на фронта в Украйна
-
Украинските баби и дядовци се записаха първи доброволци, за да спасят младите от войната
-
Шест тенденции, които ще променят начините на пътуване това лято
-
Володимир Зеленски помоли Байдън и Си да помогнат за мира в Украйна
-
Милиардерското семейство Пежо се изправи пред необичаен бунт на акционери
Специални проекти виж още
Коментари
Финанси виж още
-
Филип Лейн: Политиката на ЕЦБ ще трябва да бъде рестриктивна през цялата година
-
Японската централна банка може да повиши лихвения процент до 0,5% до края на годината
-
Бил Грос: Тръмп е „мечи“ избор за пазарите на облигации
1 -
САЩ предупреждават за санкции срещу европейски банки, работещи в Русия
-
Акция на седмицата: „Спиди“ АД
-
За 12 юни е планирано IPO-то на "Пейсера България" на пазар beam на БФБ
преди 5 години Съмнявам се, че много хора предпочитат да консумират черен шоколад без захар, тъй че със или без палмово масло, това си е един вреден продукт. отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 5 години Шоколадите вече масово се правят от Палмово масло, с което шоколада вече не е шоколад, а вреден за организма ***. отговор Сигнализирай за неуместен коментар