IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще останем ли без шоколад до 2050 г.?

Потреблението расте, а какаото се нуждае от специфични условия за производство

20:32 | 27.09.18 г. 2
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Последна актуализация: 13:16 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
Sakamano
преди 5 години
Съмнявам се, че много хора предпочитат да консумират черен шоколад без захар, тъй че със или без палмово масло, това си е един вреден продукт.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 16 rate down comment 1
Sandy
преди 5 години
Шоколадите вече масово се правят от Палмово масло, с което шоколада вече не е шоколад, а вреден за организма ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още